NESREĆA Kod Prijedora se srušio avion, dvoje mrtvih

Avion nesreća Prijedor
Srna

Mali sportski avion srušio se danas na njivu pored magistralne ceste Prijedor-Kozarska Dubica, a prema neslužbenim saznanjima Srne, poginule su dvije osobe.

Avion je oko 15 sati pao na njivu pored magistralne ceste Prijedor-Kozarska Dubica, u blizini skretanja ka Crnoj Dolini.

Mjesto nesreće osiguravaju pripadnici Policijske uprave Prijedor, a prisutni su i pripadnici Teritorijalne vatrogasno-spasilačke postrojbe.

Na mjesto nesreće je stigao i gradonačelnik Prijedora Slobodan Javor sa suradnicima.

Nakon zaprimanja informacije o zrakoplovnoj nesreći na području Prijedora, dežurni tužitelj Tužiteljstva BiH, dao je upute policijskim agencijama i nadležni tijelima za civilno zrakoplovstvo, kojima je tražio osiguranje mjesta događaja, kao i poduzimanje svih potrebnih aktivnosti, kako bi se utvrdili svi detalji i informacije u vezi sa navedenim događajem.

Bit će izvršeno prikupljanje svih podataka i dokumentacije o navedenom letu, zrakoplovu, mjestu uzlijetanja, predviđenom kretanju, kao i osobama koje su upravljale i nalazile se u letjelici, kao i svim drugim okolnostima, potrebnim za utvrđivanje svih činjenica povezanih sa nesrećom u kojoj ima smrtno stradalih osoba, priopćeno je iz Ureda za informiranje Tužiteljstva BiH.