NEMA PRIJAVA Bez incidenata uoči i za vrijeme dočeka 2024. u Mostaru i HNŽ

Komesar u obilasku policije Mostar
Hercegovina.info

Pola sata nakon ponoći, službenike Policijske uprave Mostar obišli su načelnik te uprave Dario Bilušić, komesar MUP-a Hercegovačko - neretvanske županije (HNŽ) Robert Perić sa suradnicima, te zapovjednik Policijske postaje Mostar - centar Asim Brajević.

Oni su obišli sjedište Policijske uprave Mostar, kao i službenike policije na nekoliko lokaliteta u gradu. Glasnogovornik Uprave policije MUP-a HNŽ Ljudevit Marić je tom prilikom rekao kako je sam doček do 00:30 sati protekao mirno bez incidenata.

Komesar u obilasku policije Mostar

"Nije zabilježen niti jedan prekšraj iz oblasti javnog reda i mira uoči i na samom dočeku 2024. godine, a odnosi se na središnje zbivanje na šetnici u središtu Mostara".

Upitan, je li bilo incidenata ili težih prometnih nesreća na područjima ostalih policijskih uprava (PU Čapljina i PU Konjic), Marić je odgovorio kako nije bilo narušavanja javnog reda i mira, niti prometnih nesreća sa težim posljedicama.

Komesar u obilasku policije Mostar

Nakon sjedišta Policijske uprave Mostar, vodeći ljudi MUP-a HNŽ i PU Mostar su posjetili službenike na Španjolskom trgu i na Rondou.

Komesar u obilasku policije Mostar

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.