Našli im u skladištu 1,4 tone kokaina, pa rekli da nemaju veze s tim

Zapljena kokaina Crna Gora
Vijesti.me

Sudac za istragu Radomir Ivanović odbio je predlog više državne tužiteljice Tanje Božović da se Budimiru Krstoviću i njegovoj kćerki Marini odredi pritvor do 30 dana.

On im je nakon saslušanja, kako saznaje 'Televizija Vijesti', izrekao mjere zabrana napuštanja mjesta stanovanja, oduzimanje putovnica i obaveznog javljanja policiji. Osumnjičeni Krstovići su saslušani sinoć pred sucem za istragu, gdje su ponovili da nemaju nikakve veze sa pronađenim kokainom.

Saslušanju osumnjičenih, pored tužiteljice Božović prisustvovali su i njihovi odvjetnici Ivana Durković, Stefan Jovanović i Dragoljub Đukanović. 'Televizija Vijesti' saznaje i da je osumnjičena Marina Krstović ispitivana na poligrafu, te da je isti prošla.

Na ovakvu odluku suca za istragu tužiteljstvo ima pravo žalbe, pa će konačna odluka o tome hoće li se Krstovići u daljem postupku braniti sa slobode ili ne, biti poznata najvjerojatnije u ponedjeljak.

Marina Krstović uhićena je 26. kolovoza, a njen otac Budimir dan kasnije zbog sumnje da su sudjelovali u švercu 1.400 kilograma kokaina zaplijenjenog u zetskom selu Mojanovići.

U akciji koja je rezultirala povijesnom zapljenom kokaina sudjelovali su službenici Sektora za borbu protiv kriminala (SBPK), barskog i podgoričkog Centra sigurnosti, Uprave prihoda i carina i Više tužiteljstvo u Podgorici, navodi portal 'Vijesti'.