NAPADAČ UHIĆEN 30-godišnjakinja ranjena u pucnjavi, životno je ugrožena

Policijska traka
Hercegovina.info

Djevojka rođena u Njemačkoj, a nastanjena u brčanskom naselju Gornji Rahić teško je ozlijeđena u pucnjavi koja se dogodila protekle noći u tom mjestu. Muškarac osumnjičen za pokušaj ubojstva je uhićen.

Kako su naveli iz Policije Brčko distrikta, njima je u noći sa subote na nedjelju u 2:15 sati iz Službe hitne medicinske pomoći prijavljeno da je ženska osoba u mjestu Gornji Rahić ranjena iz vatrenog oružja te da su uputili sanitetsko vozilo, piše Klix.

"Odmah nakon prijave policijski službenici su izašli na mjesto događaja i poduzeli sve mjere i radnje iz svoje nadležnosti te utvrdili da je riječ o Š.R. (1993.) iz Njemačke, nastanjena u naselju Prutače, Gornji Rahić, a koja je nakon pregleda u Zdravstvenom centru Brčko, zbog težine ozljeda upućena u UKC Tuzla i životno je ugrožena", kazali su iz brčanske policije.

Na mjestu događaja je izvršen očevid, a po naredbi Osnovnog suda Brčko distrikta izvršeni su pretresi dva stambena objekta te je izvršen pregled šireg mjesta događaja kojom prilikom su pronađeni i izuzeti tragovi bitni za kazneni postupak.

"Tijekom provođenja istražnih radnji utvrđen je osnov sumnje da je ovo kazneno djelo izvršio H.O. (1989.) iz Bijeljine, nastanjen u naselju Prutače. H.O. je zbog osnova sumnje da je počinio kazneno djelo 'Ubojstvo u pokušaju' lišen slobode", dodali su iz policije. H. O. će uz izvještaj biti predat u dalju nadležnost Tužiteljstvu Brčko distrikta, objavio je Klix.