NAPAD NA RUKOMETAŠA IZ BIH Ženska osoba ubola ga u vrat hladnim oružjem

Nikola Tomić
RK Drina Zvornik

Velika tragedija izbjegnuta je u Zvorniku u nedjelju kada je jedna ženska osoba nanijela ozljede rukometašu Nikoli Tomiću. O cijelom događaju oglasio se i Rukometni klub ''Drina'' Zvornik.

Rukometaš napadnut hladnim oružjem

''Povodom nemilog događaja koji je potresao naš klub, odlučili smo se obratiti javnosti. Nažalost, ovoga puta se ne obraćamo povodom sportskih uspjeha ili događanja. Dana 16. 04. 2023. godine, oko tri sata iza ponoći, policijski službenici Policijske stanice Zvornik lišili su slobode osobu I. L. zbog pokušaja ubojstva. Hladnim oružjem napadnut je naš rukometaš Nikola Tomić koji je tom prilikom zadobio ozljede u predjelu vrata u vidu ozbiljne posjekotine. Na našu sreću, ako se to srećom može nazvati, Nikola je nakon hladnokrvnog napada ubrzo zbrinut u JZU Bolnica Zvornik'', navodi klub u priopćenju.

''Iskreno se nadamo da će nadležne institucije najstrože kazniti ovakav vid nasilničkog ponašanja. Bio je ovo napad na jednog mladog i perspektivnog sportaša, željnog igre i dokazivanja, a na njegovom mjestu mogao je biti bilo tko od nas. Najiskrenije se nadamo da se ovakvo nešto više nikada neće ponoviti. Našem Nikoli želimo brz oporavak i da se što prije vidimo na parketu'', stoji u priopćenju kluba.

Osumnjičenoj određen pritvor

Podsjećamo, policijskoj stanici Zvornik u nedjelju je prijavljen napad nožem na Nikolu Tomića ispred benzinske crpke u Zvorniku. On je upućen u bolnicu u Zvorniku, gdje mu je dežurni liječnik konstatirao lake tjelesne ozljede. Operativnim radom na terenu, kako je priopćeno, policajci su ustanovili kako mu je ozljede nanijela I. L. iz Zvornika. O svemu je obaviješten dežurni tužitelj Okružnog javnog tužiteljstva Bijeljina, na čiji prijedlog je osumnjičenoj određen pritvor u trajanju od mjesec dana.