NALOŽENA OBDUKCIJA Poduzetnik pronađen mrtav u automobilu u centru Bijeljine

Bijeljina poduzetnik
InfoBijeljina

Risto Petrić, koji je sinoć pronađen mrtav u automobilu u Bijeljini, godinama se bavio biznisom, ali se o njemu u gradu ipak malo zna.

''Nije se ničim posebno isticao u zajednici u kojoj je živio i radio i nije privlačio pažnju, kao neki drugi biznismeni'', kažu sugovornici Srpskainfo iz Bijeljine.

Petrić je rođen u semberskom selu Vršani, gdje je registrirano i njegovo poduzeće “Petrić” d.o.o. u sklopu kojeg je imao benzinske crpke na području Bijeljine i Brčkog.

U selu Balatun je imao Poslovnu jedinicu Trgovina na veliko šljunkom i pijeskom. Ova ispostava Petrićeve tvrtke bavila se vađenjem, separacijom i prodajom šljunka.

Prošle godine je osumnjičen za nelegalnu eksploataciju šljunka, ali taj postupak nije završen.

Neki njegovi sugrađani kažu da Petrićeva tvrtka posljednjih godina nije najuspješnije poslovala, jer nije mogla izdržati konkurenciju lanaca cprki velikih kompanija.

Oglasilo se tužiteljstvo

Okružno javno tužiteljstvo Bijeljina ujutro će izdati nalog za obdukciju tijela muškarca čiji su inicijali R. P., pronađenog sinoć u automobilu Toyota u Bijeljini, rekla je Srni dežurna tužiteljica Danica Stjepanović.

“Naložit ćemo obdukciju, nakon koje ćemo, ako to bude interesantno za javnost, izaći s priopćenjem. Nikakve druge informacije sada nemamo i ne možemo dati dok ne bude utvrđen uzrok smrti”, rekla je Stjepanović, prenosi Srna.

Podsjetimo, tijelo muškarca pronađeno je sinoć u 17.15 sati u automobilu Toyota u Ulici Živojina Mišića u Bijeljini, a liječnik je na mjestu događaja konstatirao smrt.