NAKON UBOJSTVA Uhićene dvije osobe osumnjičene za ubojstvo srbijanskog Eskobara

Ubojstvo Ranko Radošević
Telegraf

Ekspresnom akcijom policije uhićene su dvije osobe osumnjičene za ubojstvo Ranka Radoševića (54) zvanog Eskobar u kafiću na benzinskoj crpki u Rušnju nadomak Beograda, javljaju mediji.

Policija je još u četvrtak dala opis za počinitelje i to da je jedan visok 175, a drugi 180 centimetara. Da podsjetimo, Ranko Radošević (54) zvani Eskobar iz Nikšića ubijen je u četvrtak oko 11 sati na crpki u Rušnju, sa čak sedam hitaca iz pištolja.

Po nalogu Višeg javnog tužiteljstva, naređena je obdukcija tijela likvidiranog, prenose 'Nezavisne novine'. Muškarac za kojeg se sumnja da je ubio Radoševića imao je na sebi garderobu crne boje kao i patike i sitnije je građe.

U Radoševića je ubojica sa kapuljačom na glavi i kiruškom maskom preko usta i nosa ispalio sedam hitaca od kojih pet u tijelo i dva u glavu. Tek kada je bio siguran da je obavio posao, sa suučesnikom je izašao iz lokala.

Pobjegli su Golfom 4 koji je je nađen zapaljen u Ulici Jedanaeste krajiške divizije u Rakovici. Za vozilo se saznalo da je ukradeno i to vjerojatno samo da posluži za likvidaciju.

I Golf 4, za kojeg se sumnja da su koristili osumnjičeni za ubojstvo, nalazi se na vještačenju. Nije poznato je li vatra uništila sve tragove, objavio je Telegraf.