NAKON SUDARA KOD BLAGAJA Dvije maloljetnice zbog teških ozljeda u životnoj opasnosti

prometna nesreća Blagaj
hercegovina.info

Preksinoć se na ulazu u Blagaj kod Mostara dogodila teška prometna nesreća u kojoj su četiri osobe ozlijeđene, od kojih su tri maloljetne.

Teške ozljede zadobile su maloljetnice A.B. (2007.) i N.H. (2007.), dok su s lakšim tjelesnim ozljedama prošli maloljetnica E.S. (2006.) i vozač osobnog automobila BMW E.F. (1945.).

Za Hercegovina.info iz Sveučilišne kliničke bolnice (SKB) Mostar danas je potvrđeno da je N.H. primljena u tu ustanovu, te je hospitalizirana i zadobila je teške tjelesne ozljede koje su opasne po život.

Iz Kantonalne bolnice 'Dr. Safet Mujić' saznajemo da je A.B. također zadobila teške tjelesne ozljede opasne po život. Tijekom današnjeg dana pozivali su se dobrovoljni darivatelji krvi kako bi priskočili u pomoć ovoj djevojci.

Podsjetimo, tri maloljetnice su preksinoć izašle iz autobusa i u trenutku prelaska ceste naletio je BMW za čijim upravljačem je bio E.F., te je udario u pješakinje. Na mjesto događaja izašlo je više vozila hitne pomoći, te dva vozila pripadnika Profesionalne vatrogasne postrojbe Mostar.

Mjesto nesreće osiguravali su i uradili očevid službenici Policijske uprave Mostar. Također, o ovoj prometnoj nesreći obaviješten je i dežurni tužitelj po čijoj naredbi je BMW izuzet u krug Policijske uprave Mostar gdje će biti obavljena vještačenja tehničke ispravnosti vozila.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.