NAKON NESREĆE 28-godišnjakinja u mostarskoj bolnici i dalje s ozljedama opasnim po život

Bolnica na Bijelom Brijegu
Hercegovina.info

U mostarskoj Sveučilišnoj kliničkoj bolnici (SKB) se već nekoliko dana nalazi ženska osoba koja je teško ozlijeđena u prometnoj nesreći koja se dogodila nedaleko od Tomislavgrada, a u kojoj je smrtno stradao muškarac T.P. (1984.) iz Tomislavgrada.

Iz Ureda za informiranje SKB Mostar su za Hercegovina.info priopćili: "Ženska osoba A.T.  (1993.) je hospitalizirana na Odjelu za abdominalnu kirurgiju SKB Mostar. Zadobila je teške tjelesne ozljede koje su opasne po život. Trentno je stabilnog zdravstvenog stanja".

Kako neslužbeno saznajemo, poginuo je Tomislav Pačar koji je 28. veljače sahranjen u mjestu Brišnik kod Tomislavgrada. S njim u osobnom automobilu Golf 7 (registarskih oznaka Dubrovnika, Republika Hrvatska) bila je i Alena T. (1993.) iz Zavidovića. 

Prema izvješću MUP-a Hercegbosanske županije, automobilom je upravljao Pačar koji je, iz neutvrđenih razloga, izgubio nadzor nad upravljačem vozila, te su sletjeli s kolnika. Muškarac je od zadobivenih ozljeda podlegao na mjestu nezgode, dok je ženska osoba vozilom Hitne pomoći prevezena prvo u Dom zdravlja u Posušju, a potom u SKB Mostar na dalje liječenje.