NADOMAK MOSTARA Auto sletio s magistrale, unesrećene izvlačili vatrogasci

Vrapčići prometna nesreća
PVP Mostar

Na magistralnoj cesti M-17 u mostarskom prigradskom naselju Vrapčići, jutros oko 7 sati dogodila se prometna nesreća u kojoj je sudjelovao jedan osobni automobil.

Iz MUP-a Hercegovačko - neretvanske županije naveli su kako je lakše ozlijeđen vozač automobila Renault Laguna, A.Š. (47) iz Jablanice, dok je suvozač Š.Š. (67) zadobio ozljede neutvrđenog stupnja.

Za Hercegovina.info iz Profesionalne vatrogasne postrojbe Mostar navedeno je kako su prijavu o ovoj nezgodi zaprimili u 6:50 sati. Na teren su izašla dva vozila i četiri vatrogasca, te su pružili pomoć unesrećenoj osobi, odnosno asistirali su prilikom izvlačenja. Intervencija je trajala do 7:20 sati.

Iz za sada nepoznatih razloga, vozač osobnog automobila je izgubio nadzor nad upravljačem, te je izletio s magistralne ceste. Na mjestu događaja intervenirali su mostarski vatrogasci, hitna pomoć, te službenici Policijske uprave Mostar koji su uradili očevid.

Zbog izvlačenja unesrećene osobe i vršenja očevida, tijekom jutra na tom dijelu magistrale stvorene su gužve u prometu. Inače, ova prometna nesreća dogodila se na istom dijelu magistralne ceste gdje je prije nekoliko dana sudjelovalo čak pet vozila.