NA PRUZI Dvije nesreće s lokomotivama Željeznica FBiH - jedna osoba poginula, druga životno ugrožena

Nesreća lokomotiva i auto Kakanj
Dnevni avaz

Zeničanka Hazba K. (89) smrtno je stradala večeras nakon što ju je udarila lokomotiva Željeznica FBiH na potezu Željeznička postaja – Teretna postaja Kanal.

Kako su za Zenicablog potvrdili iz Uprave policije Zeničko - dobojske županije (ZDŽ), starija ženska osoba poginula je na mjestu događaja, nakon što ju je udarila lokomotiva ŽFBiH nešto iza 19 sati.

Prema raspoloživim podacima, radi se o Zeničanima poznatoj Hazbi, koja je sa kćerkom Nurom 'legenda' i svima poznata osoba. Živjela je u Brcama (Donja Gračanica).

Tijekom današnjeg dana zabilježena je još jedna nezgoda u kojoj je sudjelovala lokomotiva i teretno vozilo VW Caddy. Kako navodi Klix, iz operativnog centra Ministarstva unutarnjih poslova ZDŽ su kazali da se nesreća dogodila u Željezničkoj ulici u Kaknju na pružnom prijelazu kada je lokomotiva Željeznica Federacije Bosne i Hercegovine udarila u vozilo kojim je upravljao O. E. (1961.).

On je vozilom Hitne pomoći prevezen na Urgentni blok Kantonalne bolnice Zenica gdje su mu konstatirane teške tjelesne ozljede životno ugrožavajuće.