NA CESTI PREMA POSUŠJU Autom sletio s kolnika, zaustavio drugo vozilo i umro

Hitna pomoć nosila
Hercegovina.info

U nedjelju, 11.12.2022. godine u 18:10 sati dogodila se prometna nezgoda na magistralnoj cesti Tomislavgrad - Posušje u mjestu Bukovica, Tomislavgrad, u kojoj je B.R. (1956.) iz mjesta Roško Polje, upravljajući motornim vozilom marke Mercedes izgubio nadzor nad vozilom i sletio s kolnika.

Nakon nezgode B.R. je izišao iz vozila i zatražio pomoć od prolaznika koji su u tom trenutku prolazili tim djelom ceste da ga povezu do obližnjeg ugostiteljskog objekta, a radilo se osobama iz Zavidovića, koji su se kretali sa motornim vozilom marke Ford, što su isti i učinili.

Nakon kraće vožnje u jednom trenutku B.R. je pozlilo, te je izgubio svijest. Odmah su na mjesto događaja pozvani djelatnici hitne medicinske pomoći Doma zdravlja Tomislavgrad i djelatnici Policijske postaje Tomislavgrad.

Od strane dežurnog liječnika Doma zdravlja Tomislavgrad nakon pregleda tijela konstatirana je smrt B.R. Očevid na mjestu događaja obavili su djelatnici Policijske uprave Tomislavgrad, o svemu je upoznat dežurni Županijski tužitelj, nakon čega je tijelo preminulog predano obitelji, priopćeno je iz MUP-a Hercegbosanske županije.