Muškarac iz Hercegovine djevojčici slao neprimjerene poruke, otac djevojčice ga pretukao

Muškarac iz Hercegovine djevojčici slao neprimjerene poruke, otac djevojčice ga pretukao
Ilustracija

Slučaj dječje pornografije u Bileći u kojoj je mladić (24) pozivao dvanaestogodišnju djevojčicu na seksualni odnos predmet je istrage koju vodi policija iz Trebinja u suradnji s Odjeljenjem za visokotehnološki kriminalitet MUP-a Republike Srpske, javila je Alternativna televizija.

Prema saznanjima ATV-a, otac djevojčice iz Bileće otkrio je poruke u kćerkinom telefonu, koje joj je posredstvom "Vibera" upućivao M.Z. (24) iz Bileće.

U porukama dvadesetčetverogodišnjak poziva djevojčicu na seksualni odnos, a uputio joj je brojne poruke i slike eksplicitnog sadržaja. Pronađeno je više od 60 različitih poruka koje je muškarac upućivao djevojčici duži period, navodi ATV.

Isti izvor dodaje da je otac maloljetnice, nakon što je otkrio gnusan sadržaj, pretukao M.Z.

ATV navodi saznanja da je otac mladića pokušao pregovarati s policijskim službenicima da se krivično djelo koje je njegov sin počinio ne procesuira, a zauzvrat on ne bi prijavio oca, inače policijskog službenika u Bileći.

Policijska uprava Trebinje nije željela pregovore te vrste, te je o napadu na M.Z. odmah obavijestila Okružno javno tužilaštvo Trebinje.