MUP HNŽ Pokušaj ubojstva 19-godišnjaka u Mostaru

Detalj s mjesta pokušaja ubojstva Roma
Hercegovina.info

U srijedu navečer je u Titovoj ulici, kod naselja Zalik pronađena jedna mlađa muška osoba sa vidnim ozljedama u predjelu stomaka, koja je zapomagala i dozivala pomoć. Na mjesto događaja pozvana je hitna pomoć, te službenici Policijske uprave Mostar.

Mladiću je liječnička pomoć ukazana u Kantonalnoj bolnici 'dr. Safet Mujić', dok su službenici policije osigurali mjesto događaja i krenuli u potragu za osumnjičenom osobom ili osobama koji su nanijeli ozljede muškarcu.

Detalj s mjesta pokušaja ubojstva Roma

Na mjestu događaja službenici Odjela kriminalističke policije su uradili očevid, izuzeli su određene tragove koji bi trebali pomoći u daljoj istrazi. U bolnici su kod mladića konstatirane teške tjelesne ozljede, te MUP Hercegovačko - neretvanske županije ovo djelo kvalificira kao 'Ubojstvo u pokušaju'.

Poslali smo upit i Županijskom tužiteljstvu Hercegovačko - neretvanske županije kako bismo doznali kako je navedeno kazneno djelo kvalificirano s njihove strane, međutim do zaključenja ovog teksta odgovor nismo dobili.

Detalj s mjesta pokušaja ubojstva Roma

Iz MUP-a HNŽ navodi se kako je u prostorije PU Mostar u četvrtak oko 1:30 sati došao M.A. (1961.) koji je izjavio kako je ozlijeđeni mladić, za kojeg je ustanovljeno da se radi o M.A. (2001.), njegov sin. Nastavlja se dalja istraga u ovom slučaju kako bi se pronašao počinitelj ili više njih.