MUP HBŽ Autom usmrtio pješaka, a onda je 31-godišnjak uhićen

Hitna pomoć unutrašnjost
Hercegovina.info

Policijska postaja (PP) Drvar je protekle noći u 2:45 sati dobila poziv u kojem je navedeno da se na cesti prema naselju Zavođe u Drvaru nalazi nepomično tijelo muške osobe.

Na mjesto događaja izašli su službenici PP Drvar, te Doma zdravlja Drvar i utvrdili da se radi o Ž.D. (1955.) iz Drvara koji je davao znakove života, nakon čega je vozilom Doma zdravlja Drvar upućen u Županijsku bolnicu u Livnu, gdje je na putu prema istoj preminuo.

Prilikom obavljanja očevida, službenici PP Drvar došli su do saznanja da postoji osnovana sumnja da je L.B. (1991.) iz Drvara prilikom upravljanja motornim vozilom marke Golf udario u pješaka Ž.B. koji je tom prilikom zadobio tjelesne ozljede od kojih je na putu prema bolnici preminuo. 

Vozač motornog vozila L.B. je lišen slobode i smješten u prostorije za zadržavanje PP Drvar, te će nad njim biti provedena kriminalistička obrada, dok je tijelo preminule osobe Ž.D. prevezeno u mrtvačnicu Županijske bolnice u Livnu, gdje će biti obavljena obdukcija. O svemu je upoznat dežurni Županijski tužitelj, priopćeno je iz MUP-a Hercebosanske županije.