MUP HBŽ 22-godišnjak osumnjičen za ubojstvo profesora iz Livna

Policijski kombi
Hercegovina.info

Službenici MUP-a Hercegbosanske županije (HBŽ) su Županijskom tužiteljstvu HBŽ podnijeli izvješće o počinjenom kaznenom djelu protiv A.N. (1998.) iz Zenice, nastanjen u Vitezu, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio kazneno djelo 'Ubojstvo' iz čl. 166. stavak 2. KZ FBiH, navodi se iz MUP-a HBŽ.

Podsjetimo, 17. prosinca oko 23 sata, Policijska postaja Livno je dobila prijavu da se osoba S.P. (1955.) iz Livna nije vratila kući, niti se javlja na pozive. Ovaj muškarac se s područja općine Livno udaljio u svom Mercedesu. Dan poslije, oko 20 sati službenici Policijske uprave Livno su pronašli beživotno tijelo S.P. pored rijeke Bistrice u širem području Livna.

Tijekom popodnevnih sati od strane djelatnika MUP-a Srednjobosanske županije, na području Viteza zaustavljeno je motorno vozilo marke Mercedes, u kojem su zatečene tri osobe: A.N. (1998.) iz Zenice, a nastanjen u Vitezu, S.N. (1992.) iz Travnika, nastanjen u Vitezu i M.A. (1996.) iz Zenice, gdje je i nastanjen. Oni su od strane službenika Policijske postaje Livno preuzeti i prevezeni u Policijsku upravu Livno gdje je izvršena kriminalistička obrada.

Mediji su objavili kako je riječ o uglednom profesoru iz Livna.