Mostarski vatrogasci gasili požar u stanu i iz istog spasili jednu osobu

Požar u stanu
PVP Mostar

Pripadnici Profesionalne vatrogasne postrojbe Mostar su sinoć dobili poziv za intervenciju na gašenju požara koji je zahvatio stan u ulici Ivana Miličevića. Prijava je bila u 22:47 sati.

Intervencijom vatrogasaca spašen je vlasnik stana, A.P. (59), kojeg je ekipa Hitne pomoći prevezla na CUM Sveučilišne kliničke bolnice (SKB) Mostar.

Intervencija vatrogasaca na ovom požaru trajala je do 23:21 sati, a intervenirali su sa tri vozila. Vatra je zahvatila ležaj, te dio prozora.

Osim ove intervencije, mostarski vatrogasci su gasili požar na Carini (od 17:30 sati) gdje je gorjela trava, potom u Gornjem Zaliku (od 19:40 sati) gdje je također gorjela trava, ali i u ulici kneza Branimira (jutros od 4:27 sati) gdje je gorio otpad.

Zabilježeme su i tehničke intervencije jučer, od 8:10 sati u Bijeloj osiguravanje uništavanja minsko - eksplozivnih sredstava, te pilanje stabala u ulici Mehe Tase (od 13:45 sati) i u ulici biskupa Buconjića (od 16:10 sati).

Vatrogasci u Čapljini su imali dvije intervencije i to u Sjekoštanu (od 11:38 sati) gdje je gorjela trava i bale sijena, te na Bivolju brdu (od 17:51 sati) gdje je gorjela trava i nisko raslinje.