MOSTARSKA POLICIJA U AKCIJI Brzom reakcijom uhićeni provalnici u automobile

MOSTARSKA POLICIJA U AKCIJI Brzom reakcijom uhićeni provalnici u automobile
Hercegovina.info

Operativnim radom na terenu, tijekom nedjelje su službenici policije došli do saznanja o mogućim izvršiteljima kaznenih djela 'Provala u vozila', a koja su se dogodila u noći sa subote na nedjelju (6./7. kolovoza 2022.).

Policajci su na benzinskoj crpki na Novoj gradskoj magistrali (nedaleko od Doma zdravlja) zaustavili vozilo Kia kojim je upravljala osoba J.S. (1999.). Sa vozačem se u vozilu nalazila i osoba A.S. (1977.), dok su policijski službenici na zadnjem sjedištu navedenog automobila uočili predmete koji su otuđeni u pomenutim provalama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ove dvije osobe su privedene u službene prostorije Policijske uprave Mostar, dok su otuđene stvari vraćene vlasnicima. O ovome je upoznat nadležni tužitelj i odjel kriminalističke policije, navedeno je iz MUP-a Hercegovačko - neretvanske županije (HNŽ).

Tijekom ponedjeljka, J.S. i A.S. su dovedeni u Tužiteljstvo HNŽ gdje su ispitani u svojstvu osumnjičenih na navedene okolnosti. Također, automobil u kojem su pronađene ukradene stvari je privremeno izuzet u krug Policijske uprave Mostar.