MOSTARKA PROGOVORILA Doživjela sam fizičko, psihičko i seksualno nasilje

MOSTARKA PROGOVORILA Doživjela sam fizičko, psihičko i seksualno nasilje

Mostarka Lea Mikulić objavila je uznemirujuću priču ukazujući na problem nasilja nad ženama kojeg je, kako navodi, i ona žrtva. Na svom Facebook profilu napisala je kako više neće šutjeti te je ispričala svoju verziju događanja u vezi sa Irfanom Čolakovićem. 

Kaže da je od prošlo sedam mjeseci od kako je prekinula vezu s Čolakovićem, ali da svakodnevno dobiva prijetnje od njega.

"Svaka treća žena na svijetu je doživjela neku vrstu nasilja od strane partnera. Ja sam bila ta treća. Od nekih vrsti nasilja doživjela sam sve: fizičko, psihičko i seksualno. Odlučila sam da neću više šutjeti. Odlučila sam da se više ne bojim. Iz inata. Sve žene koje su bile u ovoj situaciji znaju koliko je teško izaći iz ovoga. Ne zato što ne želiš, nego zato što ti on ne dozvoljava.

Iako sam prekinula tu torturu od veze još prije 7 mjeseci, još uvijek svakodnevno mi stižu poruke, pozivi, prijetnje nasiljem meni, mojoj obitelji i meni bliskim ljudima. Najgore od svega je stid koji još uvijek osjećam. Iako znam da nemam čega da se stidim, da nisam ja kriva. Ali stid i dalje postoji i to je karta na koju igra – prijetnje intimnim fotografijama uzetim protiv moje volje i pod prinudom, su česte. Nisam uspjela iz prve. Pala sam nekoliko puta. Govorila mu sve što je želio čuti, samo da me ne bi opet ozlijedio. Ni mene, ni moju obitelj.

Bilo me je strah, a strah me je paralizirao. Ali ne želim i ne mogu više tako. Želim da ovo sve prestane i da krenem dalje od ove noćne more. Žene, djevojke, čuvajte se. Irfan Čolaković je predator i manipulator najgore vrste, i nije jedini.

Ovom objavom dižem svoj glas protiv svih njegovih laži o savršenoj ljubavi i vezi. Čak i sva ta silna tobožnja romantika je još jedan njegov način maltretiranja mene. Molim vas za potporu i podršku: prijavite svaku njegovu objavu koju vidite. Na sreću, ovaj put, nisam sama. Irfane, ako ovo sve ne prestane ovog trenutka, vidimo se na sudu. Nećeš me slomiti.

Sadržaj se učitava...

Sadržaj se učitava...