Mostarac pokušava reketirati "McDonalds"

... medijskom objavom navodnih kršenja internih procedura ( dokumentirano u mailovima i porukama), a nakon što mu nije obnovljen Ugovor o rad na određeno vrijeme zbog niza evidentiranih zloupotreba i prekršaja od strane poslodavca", stoji u priopćenju ove kompanije, piše Dnevni avaz.

Protiv ove osobe je Tužiteljstvo HNŽ 19. veljače ove godine podignuta kaznena  prijava zbog kaznenog djela krađe, utaje robe i nesavjesnog rada, a zbog čega je restoran McDonalds Mepas Mall Mostar oštećen u ukupnoj vrijednosti 25.083 KM.

Protiv ove osobe Porezna uprava Republike Hrvatske potražuje ukupno 176.996 kuna (45.622 KM), a na ime neplaćenih poreza u toj državi.

Osim toga, dotična osoba se lažno predstavlja kao menadžer kvalitete McDonaldsa za BiH, što nikada nije bio niti bilo ko od naših uposlenika u BiH ima tu kvalifikaciju.

Osim ako budemo prinuđeni, mi nemamo namjeru javno polemizirati s osobom koja očito svoje dugove pokušava naplatiti klasičnim „reketom", plasirajući neistinite tvrdnje za koje je prijavljen tužiteljstvu i policiji.