MOSTAR Zapaljen automobil usred dana u središtu grada

Zapaljen automobil
Hercegovina.info

Vrelo nedjeljno mostarsko popodne dodatno je užario požar na osobnom automobilu. U naselju Šemovac u potpunosti je izgorio osobni automobil Lancia. Uzrok požara za sada nije poznat.

Hercegovina.info iz izvora bliskih istrazi saznaje da je požar podmetnut. Iz Profesionalne vatrogasne postrojbe Mostar za Hercegovina.info potvrđeno je da su prijavu o požaru dobili u 16:26 sati. Na intervenciju su izašli sa dva vozila i četiri djelatnika, te je intervencija trajala do 17 sati.

Vatra je zahvatila automobil, travu oko njega, te roletne na dva prozora jednog stana. Mjesto događaja osiguravali su službenici Policijske uprave Mostar, dok su očevid uradili službenici Odjela kriminalističke policije.

Zapaljen automobil

Iz MUP-a Hercegovačko - neretvanske županije za Hercegovina.info su potvrdili da su dobili prijavu o požaru na automobilu u naselju Šemovac oko 16:30 sati. "Na mjesto događaja upućena je patrola Policijske uprave Mostar kako bi osigurala mjesto požara do okončanja očevida. Pripadnici Odjela kriminalističke policije su uradili očevid, te se poduzimaju dalje mjere i radnje kako bi se ovaj slučaj rasvijetlio", navedeno je iz MUP-a HNŽ.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.