MOSTAR Usmrtio pješaka i pobjegao s mjesta nezgode

Policijsko vozilo
Hercegovina.info

Policijskoj upravi Mostar je u četvrtak iza 23:30 sati prijavljena prometna nesreća u kojoj je jedna osoba smrtno stradala. Nezgoda se dogodila na lokalnoj cesti pred ulazom u južno mostarsko prigradsko naselje Blagaj.

Kako je za Hercegovina.info potvrđeno iz MUP-a Hercegovačko - neretvanske županije, na mušku osobu Š.J. (1954.) koja je bila u svojstvu pješaka naletio je, za sada, nepoznati vozač i nepoznato vozilo.

Automobil je svom silinom udario pješaka, te se udaljio s mjesta nezgode, a da pri tome vozač nije pružio pomoć ozlijeđenoj osobi. Š.J. je od zadobivenih ozljeda preminuo na mjestu nezgode.

Na mjesto nezgode izašla je i hitna medicinska pomoć, čiji su djelatnici samo mogli konstatirati smrt. Službenici Policijske uprave Mostar do trenutka nastajanja ovog teksta (8:40 sati) nisu pronašli vozilo niti vozača koji je skrivio ovu tešku nezgodu. Potraga za istim se nastavlja. 

Od 1:37 sati pa do 2:30 sati pripadnici Profesionalne vatrogasne postrojbe Mostar su također djelovali na ovom lokalitetu na pranju kolnika.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.