MOSTAR Uništio auto i javnu rasvjetu pa otišao s mjesta nezgode

Prometna nesreća Peugeot Centar 2
Hercegovina.info

U Ulici kneza Višeslava u Mostaru u nedjelju ujutro dogodila se teža prometna nesreća u kojoj je nastala veća materijalna šteta, ali podataka o ozlijeđenima nema.

Službenici Policijske uprave Mostar su na mjestu događaja uradili očevid, međutim vozač se nakon nezgode udaljio s mjesta događaja, dok je vozilo ostalo na kolniku, potvrđeno je za Hercegovina.info iz MUP-a Hercegovačko - neretvanske županije.

Prometna nesreća Peugeot Centar 2

Kako se moglo vidjeti na mjestu događaja, dostavno vozilo Peugeot Partner je iz za sada neutvrđenih razloga skrenulo s kolnika, te udarilo i oborilo stup javne rasvjete na nogostupu (trotoaru).

Nakon udara, došlo je do požara na vozilu, te su intervenirali pripadnici Profesionalne vatrogasne postrojbe Mostar, koji su spriječili širenje požara i isti su ugasili. Intervencija im je trajala od 4 do 4:25 sati.

Prometna nesreća Peugeot Centar 2

Kako se vozač udaljio s mjesta nezgode, ne zna se je li zadobio ozljede. Službenici Policijske uprave Mostar poduzimaju operativne radnje kako bi došli do vlasnika vozila i onoga tko je upravljao istim.