Mostar: Uhićen vozač koji je udario dječaka i pobjegao s mjesta nesreće

crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, rađanje, porođaj, bolnica, crna kronika, crna kronika, Posušje, pokušaj samoubojstva, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, drežnica, prometna nesreća, Mostar, hitna pomoć, vrućina, crna kronika, crna kronika, hitna pomoć, Šibenik, crna kronika, crna kronika, crna kronika, rukometaš, smrt, smrt na terenu, pokušaj samoubojstva, Orašje, crna kronika, braća, Infarkt, italija, prometna nesreća, zadar, pogibija, Beograd, tragedija, crna kronika, Split, petarda, ozljeda, crna kronika, telefon, perverznjak, uhićenje, hitna pomoć, Split, tablete, maloljetnice, hitna pomoć, Mostar, rađanje, prometna nesreća, Mostar, Grabovica, crna kronika, crna kronika, crna kronika, Stolac, radnik, pogibija, stojan vrlić, mrtvac, Ilići, navijač, Hrvatska, frankfurt, pogibija, beba, smrt, šok, temperatura, sanski most, dječak, pogibija, prometna nesreća, Polog, prometna nesreća, Banja luka, crna kronika, em
...romske nacionalnosti, nakon čega je pobjegao s lica mjesta!

U Operativnom centru MUP-a HNŽ potvrdili su za Avaz da je dječak zadobio teške tjelesne ozljede, odnosno da je u stanju kome hospitaliziran u Kliničkoj bolnici Mostar.

Nesretnog dječaka su roditelji poslali da kupi cigarete, a čim je, kazali su, zakoračio na cestu, automobil koji se kretao iz pravca grada prema Bišću Polju naletio je na njega.

- Sve je vidjela jedna gospođa iz zgrade prekoputa. Udario ga je i nosio 15 metara dalje, a kad je mali pao na cestu, on je dao gas i pobjegao. Evo, policija je našla dijelove auta. Ovdje su mu u bolnici ukazali prvu pomoć, a onda su ga kolima Hitne pomoći prebacili na Bijeli Brijeg. Mali je u teškom stanju. Liječnik je njegovom ocu rekao da će sve učiniti, ali da je stanje teško - ispričao je jučer za Avaz Nermin Hasović, koji je u trenutku nesreće bio kod dječakovih roditelja.

Sjedili su, kazao je, u kući kada je dotrčao jedan mladić i povikao: „Ubi vam auto dijete. Zgazi ga!" Sve se, kaže, od trenutka kada su ga roditelji poslali po cigarete dogodilo za četiri-pet minuta.