MOSTAR Težak sudar na magistrali

Mazoljice sudar Golf i Renault
Hercegovina.info

Na magistralnoj cesti M-17 u naselju Mazoljice u Mostaru u ponedjeljak oko 23:30 sati došlo je do teže prometne nesreće u kojoj su najmanje dvije osobe ozlijeđene, saznaje Hercegovina.info.

U ovoj nezgodi, saznajemo, jedna osoba je zadobila teže tjelesne ozljede.

Sudjelovali su vozači osobnih vozila Renault i Golf na kojima je nastala velika materijalna šteta. Za upravljačem Golfa bio je T.P. (1998.) i zadobio je ozljede neutvrđenog stupnja, dok je za upravljačem Renaulta bio B.Ć. (1998.) kojem su konstatirane teške tjelesne ozljede 

Mazoljice sudar Golf i Renault

Nakon sudara, oba vozila su završila izvan magistralne ceste, te se zbog rasutih dijelova automobila i tragova koji su bitni za dalju istragu, promet odvijao naizmjeničnim propuštanjem ostalih motornih vozila.

Nakon sudara na mjestu nezgode djelovali su pripadnici Profesionalne vatrogasne postrojbe Mostar, djelatnici hitne pomoći i Policijske uprave Mostar. Također, djelovali su i djelatnici cestovne službe koji su uklonili dijelove automobila i stakla rasutog po magistrali.

Mazoljice sudar Golf i Renault

Očevid su na mjestu nezgode uradili službenici Policijske uprave Mostar, a o nezgodi je obaviješten i dežurni županijski tužitelj. Po naredbi dežurnog tužitelja oba vozila su specijalnim policijskim kamionom 'pauk' prebačena u krug Policijske uprave Mostar gdje će biti obavljena neophodna vještačenja.