MOSTAR Sudar dva osobna i vatrogasnog vozila, jedna osoba ozlijeđena

Sudar kod Fisa
Hercegovina.info

Na križanju magistralnih cesta M-17 i M-6.1 na Bišću polju u Mostaru danas oko 14 sati došlo je do prometne nesreće u kojoj je jedna osoba ozlijeđena, a sudjelovala su tri vozila.

Kako je za Hercegovina.info potvrđeno iz MUP-a Hercegovačko - neretvanske županije, do sudara je došlo između osobnih vozila Audi A3 kojim je upravljala osoba B.Ć., zatim Renaulta Megane kojim je upravljala osoba M.Lj., te teretno, odnosno vatrogasno vozilo VW T6 za čijim je upravljačem bila osoba A.Ć.

Iz jednog od osobnih vozila lakše tjelesne ozljede zadobila je jedna osoba.

Sudar kod Fisa

Kako nam je rečeno iz Profesionalne vatrogasne postrojbe Mostar, vatrogasno vozilo je s upaljenom svjetlosnom signalizacijom krenulo na intervenciju u Blagaj gdje je došlo do požara na štali.

Prilikom skretanja sa M-17 na M-6.1, odnosno od grada prema Blagaju, kod prodajnog centra 'Fis' došlo je do sudara između osobnih vozila i vatrogasnog vozila koje nisu propustili kako bi pravovremeno izvršilo intervenciju.

Očevid su na mjestu nezgode uradili službenici Policijske uprave Mostar, a do uklanjanja vozila s kolnika, na ovom dijelu magistrale stvorile su se gužve, te se prometovalo usporeno.