FOTO  MOSTAR - STOLAC Jedna osoba poginula u prometnoj nesreći

prometna nesreća
Hercegovina.info

Jedna je osoba poginula u težoj prometnoj nesreći koja se u nedjelju oko 13:30 sati dogodila na magistralnoj cesti Mostar-Stolac.

Do sudara je došlo u mjestu Hodovo između teretnog vozila (cisterne) i osobnog vozila Golf 1. Na mjestu nezgode smrtno je stradao vozač Golfa, dok je ozljede zadobio vozač cisterne.

Iz MUP-a Hercegovačko - neretvanske županije za Hercegovina.info potvrđeno je da je jedna osoba smrtno stradala u pomenutoj prometnoj nezgodi.

Kako doznajemo u nesreći je poginuo M.K. (1952.) iz mjesta Crnići, općina Stolac. Očevid su na mjestu nezgode uradili službenici Policijske uprave Čapljina i Policijske postaje Stolac uz prisustvo dežurne tužiteljice.

Zbog ove nezgode u potpunosti je bio obustavljen promet na navedenoj magistralnoj cesti do oko 17 sati. Izvlačenju tijela pomogli su pripadnici vatrogasne postrojbe iz Stoca.

Tijelo stradalog prebačeno je u mostarsku mrtvačnicu gdje će po nalogu dežurne tužiteljice biti obavljena obdukcija. Također, vozilo će biti prebačeno u krug policije kako bi se izvršila vještačenja tehničke ispravnosti.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.