MOSTAR-STOLAC Izgorio osobni automobil, vatra se proširila na brdo

Požar Mercedes Kvanj
Čitatelj

Na dijelu magistralne ceste Mostar - Stolac, na lokalitetu Kvanj, oko 16 sati došlo je do požara na osobnom automobilu Mercedes.

Kako je za Hercegovina.info priopćeno iz Profesionalne vatrogasne postrojbe Mostar, na mjesto događaja upućeno je jedno njihovo vozilo, te vozilo Dobrovoljnog vatrogasnog društva (DVD) Buna.

Požar Mercedes Kvanj

Automobil je sklonjen s magistralne ceste, te nije otežavao promet. Također, vatra se s automobila proširila na brdo iznad ceste, te vatrogasci nisu mogli zaustaviti širenje vatre obzirom da se radi o teško pristupačnom i miniranom terenu.

"Vatra na automobilu je ugašena, međutim požar je zahvatio travu i nisko raslinje na brdu iznad ceste, te je za sada nemoguće gasiti ju", priopćeno je iz PVP Mostar.

Tri sata prije, na magistralnoj cesti Mostar - Nevesinje izgorio je osobni automobil Ford. Srećom, u oba požara nije bilo ozlijeđenih osoba.

Požar Mercedes Kvanj

MOSTAR Izgorio automobil u vožnji

Na magistralnoj cesti Mostar - Nevesinje u subotu oko 13 sati došlo je do požara na osobnom automobilu Ford. Iz Profesionalne vatrogasne postrojbe Mostar za Hercegovina.info potvrđeno je da su…