MOSTAR Šest osoba uhićeno zbog jučerašnjih sukoba

Incident kod Ere
Hercegovina.info

Šest osoba uhićeno je za sada zbog jučerašnjih sukoba koji su se dogodili u Mostaru između navijačkih grupa. Potvrđeno je to jutros iz MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije za Hercegovina.info. Kako je dodao glasnogovornik Ljudevit Marić, policija i dalje radi na utvrđivanju identiteta ostalih izgrednika koji su sudjelovali u brutalnom okršaju na križanju ulica Kardinala Stepinca i Mile Budaka u blizini hotela 'Ero'.

U neredima je teško ozlijeđen 19-godišnji E.P. (2002.) koji je prebačen u SKB Mostar. U mostarsku bolnicu zaprimljena su također i dva pripadnika policije kojima je ukazana, pomoć, o čemu se MUP- HNŽ oglasio priopćenjem.

"Dva policijska službenika zadobila su ozljede neutvrđenog stupnja i prevezeni su na hospitalizaciju u SKB Mostar. Također jedna mlađa muška osoba zadobila je teške tjelesne ozljede. Službenici Policijske uprave Mostar provode kriminalističku istragu i rade na utvrđivanju identiteta sudionika ovih nereda", navodi se u priopćenju MUP-a HNŽ.

Podsjetimo, sukob između navijačkih skupina mostarskih gradskih rivala kulminirao je zbog grafita, a snimke svjedoče koliko je isti bio brutalan. 

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.