MOSTAR Policajcu izgorio automobil, požar je navodno podmetnut

Požar policajac Mostar

U naselju Tekija od 4:20 do 5:25 sati gorjela su dva automobila. Naime, kako Bljesak neslužbeno saznaje, jedan od automobila je u vlansništvu pripadnika mostarske policije.

Glasnogovornik MUP-a Hercegovačko - neretvanske županije Ljudevit Marić nije mogao potvrditi da je izbio požar na automobilu policajca, ali je potvrdio kako je prijaveljen požar na dva vozila Mercedesu i Chevroletu te da su na teren izašli inspektori Odjela kriminalističke policije i službenici odjela protupožarne zaštite. Kako je došlo do požara na automobilu, je li došlo do samozapaljenja ili je požar namjerno podmetnut znat će se nakon urađenog očevida.

A prema neslužbenim infomacijama navodno je požar podmetnut, te je nakon izbijanja požara viđena osoba u blizini mjesta događaja.

Saznajemo da je prilikom izbijanja požara na osobnom automobilu Mercedes došlo do samopokretanja vozila, te je udario u Chevroleta koji je bio parkiran sa suprotne strane kolnika, a potom se vatra proširila i na taj automobil. Na oba vozila je nastala velika materijalna šteta, dok ozlijeđenih nije bilo.