VIDEO  MOSTAR Novi snimci nereda, a imena počinitelja još nema

MOSTAR Novi snimci nereda, a imena počinitelja još nema
Screenshot

Huliganstvo u Mostaru je podignuto na novu razinu. Skupine mladića su se do sada obračunavale šakama i nogama, međutim u posljednje vrijeme svjedoci smo kako se koriste kamenja, kameni blokovi, staklene boce, baklje, razni alati (pajseri, lopate, čekići), pa i vatreno oružje i dr.

Također, primjetno je kako grupe mladića koje se svrstavaju u jednu, drugu, treću ili tko zna koju navijačku skupinu odlaze u pojedine dijelove grada u ranojutarnjim ili kasnonoćnim satima kako bi pokazali onim drugima neku svoju nadmoć razbijanjem, uništavanjem, paljenjem.

Pri ovakvim situacijama bude i ozlijeđenih, a nerijetko su to i slučajni prolaznici. Ono što ostave iza sebe su hrpe stakla, kamenja, uništene javne i privatne imovine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sadržaj se učitava...

Kao što je to bio nedavni slučaj nasrtaja policajaca na službenoj dužnosti na jednog od stanovnika Mostara kada su objavljeni video snimci sa jasno vidljivim licima, te su naknadno objavljena imena i prezimena sudionika tog incidenta, javnost također očekuje objavu identiteta sudionika ovih i ovakvih počinitelja nereda kakvi su zabilježeni u subotu navečer.

Zabilježeni su brojni amaterski video snimci navedenog divljanja, a također postoje i brojne lokacije video-nadzora koje su zabilježile ovaj i slične incidente, te policija nastoji identificirati počinitelje.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.