MOSTAR Na mjestu teške prometne nesreće, podignut spomenik poginulim članovima obitelji

Grabovica nezgoda
Hercegovina.info

Obitelj Osmanović tijekom četvrtka je podigla spomenik na mjestu nesreće gdje su poginuli njihovi članovi obitelji.

"Zaista nam je veoma teško. Još nisam zaboravio svoje najmilije i nikada ih neću zaboraviti. Spomenik su postavili moj otac, brat, sestra i ja. Nadam se da će biti pravde i da će osoba koja ih je ubila ostatak života prosvesti iza rešetaka", izjavili su članovi obitelji Osmanović, a prenosi portal crna-hronika.info.

Podsjetit ćemo, supružnici Osmanović su se nalazili u automobilu Opel Astra i kretali su se iz smjera Sarajeva prema Mostaru, a u kobnom trenutku, pod još neutvrđenim okolnostima, izravno su se sudarili s vozilom Audi, koji je dolazio iz suprotnog smjera, a za čijim se upravljačem nalazila M. I. (20) iz Jablanice.

Grabovica nezgoda

Ova prometna nesreća se dogodila 30. siječnja ove godine na magistralnoj cesti M-17 između Mostara i Jablanice u mjestu Grabovica i u njoj su poginule tri osobe. MUP Hercegovačko - neretvanske županije je tada izvjestio kako su smrtno stradali vozač Opela R.O. (1989.), te putnici u tom vozilu J.M. (1987.) i K.M. (1961.).

Teške tjelesne ozljede zadobili su tada još dva putnika iz Opela A.O. (2012.) i A.O. (2010.), te vozačica Audija M.I. (2001.). Naknadno su objavljena i puna imena i prezimena stradalih a riječ je o Rusmiru Osmanoviću, Jasmini Osmanović, te Kadiri Osmanović (op.a. MUP HNŽ je objavio da je riječ o K.M.).