MOSTAR Mladić u tučnjavi zadobio teške tjelesne ozljede

MOSTAR Mladić u tučnjavi zadobio teške tjelesne ozljede
Hercegovina.info

Djelatnici MUP-a Hercegovačko - neretvanske županije (HNŽ) jučer su intervenirali zbog fizičkog napada i nanošenja teških tjelesnih ozljeda u Mostaru te zbog ilegalnog prijevoza cigareta bez akciznih markica.

"Jučer u 22:25 sati policijskoj patroli koja se nalazila u blizini noćnog kluba 'Cube' u Ulici kralja Tvrtka u Mostaru se obratio M.Š. (1999.) iz Širokog Brijega i prijavio da je, dok je sjedio u vozilu sa prijateljem, fizički napadnut od strane osobe R.M. (2001.) iz Mostara. Isti ga je nekoliko puta šakom udario u predio glave, a potom i koljenom i nanio mu vidne ozljede u predjelu nosa. Nakon pregleda na CUM Mostar, dežurni liječnik se izjasnio da se kod osobe M.Š. radi o teškim tjelesnim ozljedama. Djelatnici policije su ubrzo pronašli osobu R.M. i uhitili ga, a o svemu je upoznat tužitelj i Odjel krim. policije.

U 17:55 sati u mjestu Čupovo-Buna patrola policije je pokušala zaustaviti vozilo Škoda radi kontrole, isto se nije zaustavilo već je velikom brzinom nastavilo da se kreće u smjeru Bačevića gdje ga policijska patrola sustiže i zaustavlja. Utvrđeno je da je vozilom upravljao A.K. (1979.) iz Zenice koji je tom prilikom prevozio razne vrste cigareta bez akciznih markica, oko 5000 kutija. O svemu je odmah upoznata Uprava za neizravno oporezivanje.

Istog dana u 14 sati patrola policije Policijske postaje Čapljina je, radeći zajedno sa djelatnicima Uprave za neizravno oporezivanje, u mjestu Masline – Stolac zaustavila i kontrolirala vozilo Audi kojim je upravljao M.I. (1985.) iz Širokog Brijega. Vizualnim pregledom vozila uočeno je više kesica sa cigaretama bez ikakvih oznaka. Daljnje radnje su poduzeli pripadnici Uprave za neizravno oporezivanje", navodi se u priopćenju MUP-a HNŽ za jučerašnji dan.