MOSTAR I STOLAC Razbojnici opljačkali dvije prodavaonice

Policijska postaja Stolac
Hercegovina.info

Službenici MUP-a Hercegovačko - neretvanske županije (HNŽ) u proteklih 24 sata zabilježili su dva razbojništva. Jedno se dogodilo u Mostaru, a drugo u Stocu.

Kako je navedeno iz MUP-a HNŽ, u petak u 18:25 sati Policijskoj upravi Mostar stigla je prijava o razbojništvu u prodavaonici 'Stole' koja se nalazi u Ulici kralja Tomislava. Jedna je maskirana osoba ušla u navedenu trgovinu, te je uz prijetnju upotrebe noža, od radnice otuđila novac iz kase.

Počinitelj se potom dao u bijeg.

Oko dva sata kasnije, u 20:35 sati je Policijskoj postaji Stolac prijavljeno razbojništvo u poslovnici prodavaonice 'Namex' u Humskoj ulici. Nepoznata i maskirana osoba je uz prijetnju upotrebe vatrenog oružja iz kase otuđila neutvrđen iznos novca.

Osoba se nakon toga udaljila u nepoznatom smjeru, a u oba slučaja obaviještene su policijske patrole na terenu. Ozlijeđenih nije bilo.

Osim ovoga, službenici MUP-a HNŽ su zabilježili i sedam kaznenih djela 'Krađa', dva kaznena djela 'Oštećenje tuđe stvari', jedno kazneno djelo 'Nasilje u obitelji', te četiri kaznena djela svrstana pod 'Ostalo'.