MOSTAR Dječak (8) zadobio teške tjelesne ozljede nakon udara automobila

MUP HNŽ,dječak,prometna nesreća,ozljede,policija

Osmogodišnji T. Dž. zadobio je teške tjelesne ozljede nakon prometne nesreće koja se dogodila na lokalnoj cesti u mjestu Podgorani nakon što ga je Audijem udario 42-godišnjak.

"31. 7. 2022. godine, oko 20.45 sati, dogodila se prometna nesreća na lokalnoj cesti u mjestu Podgorani u kojoj su sudjelovali A. Lj. (1980.) s vozilom marke Audi i pješak T. Dž. (2014.) koji je zadobio teške tjelesne ozljede", naveli su iz MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije.

S cijelim slučajem je upoznat nadležni tužitelj, a na mjestu događaja urađen je očevid i potrebne su sve potrebne mjere. 

Proteklog vikenda (29. 7. - 1. 8. 2022.godine), iz oblasti sprječavanja i otkrivanja kriminaliteta, na području Hercegovačko-neretvanske županije registrirano je 12 prijava: na području Mostara pet, na području Konjica četiri, na području Čapljine jedna, na području Čitluka jedna i na području Jablanice jedna prijava.             

Iz oblasti javnog reda i mira registrirana su četiri prekršaja: na području Mostara tri i na području Čapljine jedan.            

Iz oblasti sigurnosti prometa registrirane su 23 prometne nesreće: na području Mostara 13, na području Jablanice dvije, na području Stoca dvije, na području Čitluka dvije, na području Čapljine jedna, na području Prozor-Rame jedna, na području Jablanice jedna i na području Konjica jedna prometna nesreća. Jedna je osoba zadobila teške tjelesne ozljede, 12 osoba lake tjelesne ozljede.