Mostar: Devetnaestogodišnjak zatukao vršnjaka čekićem!

ubojstvo, ubojstvo, pucnjava, ubojstvo, samoubojstvo, ubojstvo, pljačka, alkohol, džamija, ranjavanje, vatreno oružje, crna kronika, utapanje, sava, ubojstvo, ubojstvo, braća Šimić, samoubojstvo, samoubojstvo, ubojstvo, samoubojstvo, HDZ 1990, crna kronika, pokušaj ubojstva, ubojstvo, ubojstvo, eksploziv, eksplozija, samoubojstvo, Međugorje, oružje, municija, droga, ubojstvo, Brčko, tučnjava, napad, uhićenje, Mostar, mrtvac, crna kronika, Mostar, samostan, časne sestre, Banjaluka, uhićenja, akcija, policija, samoubojstvo, vionica, ubojstvo, klis, samoubojstvo, čatrnja, Metković, prometna nesreća, lov, plin, kamenica, Hasan Sarajlić, samoubojstvo, Posušje, prometna nesreća, žepče, prometna nesreća, Međugorje, prometna nesreća, Međugorje, drvar, samoubojstvo, Usora, prometna nesreća, bulevar, Mostar, zapaljen automobil, tekija, Mostar, pljačka, Bugojno, slavko bašić, Livno, mazda, sjekira, MUP ZHŽ, policija, kontrola, smrt, Tuzla, trovanje, Ljubuški, paljevina, alhotest, Trebinje
Azer Mušinović i A. Mušanović su odranije poznati policiji po krađama, a prepoznatljivi su i kao konzumenti alkohola i droge. Osim navedenog, Azer Mušinović je široj javnosti ostao upamćen po pljački mikrokreditne organizacije ''Prizma'', odakle je nestalo 20.000 maraka. Zbog toga mu se zajedno sa Harisom Pobrićem (29), Elvisom Marićem (24) i Anerom Suljevićem sudilo u Mostaru. Sva četvorica su, nakon priznanja, dobili minimalne zatvorske kazne, a naloženo im je i da vrate po 5.000 maraka. Interesanto je da je u vrijeme pljačke Azer Mušinović imao svega 17 godina, donosi San.

Zadobio sedam udaraca

- Pacijent je zadobio sedam udaraca u predjelu glave, usljed čega mu je pukla i lobanja. Iako je operacija uspješno prošla, pacijent je životno ugrožen i nalazi se u komi - kazali su u mostarskoj bolnici Južni logor, gdje su još dodali kako je Mušinović imao i drugih povreda na tijelu, što govori da se pokušavao odbraniti od brutalnog napada. Kako saznajemo, motiv napada je dug koji je Mušinović, navodno, imao prema A. Mušanoviću. Tako je Mušanović skovao plan da mu upadne u stan i proba naplatiti dug. Budući da Mušinović nije imao novac, te da se, navo-dno, i suprotstavio Mušanoviću, on je izvadio čekić i počeo ga udarati po glavi. Tukao ga je sve dok nesretni mladić nije pao u nesvijest. Ostavio ga je da leži u lokvu krvi i najvjerovatnije bi i preminuo da kojim slučajem čitavoj drami nije prisustvovala i jedna djevojka, koja je pozvala Hitnu pomoć i policiju.

dnevnik.ba