MOSTAR-ČITLUK Motociklist teško ozlijeđen u sudaru s osobnim vozilom

Sudar Sretnice motor i Mercedes
Čitatelj

Prometna nesreća sa dvije ozlijeđene osobe na magistralnoj cesti M-17.4 između Mostara i Čitluka dogodila se u srijedu oko 18:30 sati.

U ovoj nezgodi sudjelovao je osobni automobil Mercedes kojim je upravljala M.B. (1996.) te motocikl BMW kojim je upravljao K.U.M. (1975.). Ovom prilikom vozač motocikla je zadobio teške tjelesne ozljede, te je hospitaliziran.

"Pacijent K.U.M. (1975.) je zadobio teške tjelesne ozljede koje trenutno nisu opasne po život. Hospitaliziran je na Odjelu za traumatologiju SKB Mostar", navedeno je iz Ureda za informiranje SKB Mostar.

Vozačica Mercedesa je lakše ozlijeđena. Na oba vozila nastala je veća materijalna šteta. O ovoj nezgodi upoznat je dežurni tužitelj, dok su očevid uradili službenici Policijske uprave Mostar. Nakon očevida, motocikl je prevezen u krug Policijske uprave Mostar.

Inače, iz oblasti sigurnosti prometa u Hercegovačko - neretvanskoj županiji registrirano je osam prometnih nezgoda: na području Mostara četiri, na području Konjica tri i na području Jablanice jedna. Jedno je osoba zadobila teške tjelesne ozljede, jedna osoba ozljede neutvrđenog stupnja, te jedna osoba lake tjelesne ozljede, priopćeno je iz MUP-a HNŽ.