MOSTAR Čitlučaninu oduzeta marihuana, Mostarcu amfetamin

Policija noć rotacije
Ilustracija

Policijska postaja Mostar Centar je, obavljajući redovite poslove, na lokalitetu Španjolskog trga zaustavila moped marke Kymco na kojemu su se vozile dvije osobe. Na upit ovlaštene službene osobe, posjeduju li kod sebe nedozvoljena sredstva, S.R. (2001) iz Čitluka dragovoljno je predao prozirnu pvc vrećicu sa sadržajem veće količine suhe zeljaste tvari. Isti je uhićen i zadržan u prostorijama MUP-a, a predmeti u vezi s kaznenim djelom su uz potvrdu izuzeti.

Dana 21.06.2021. godine Odjel kriminalističke policije-Policijske uprave Mostar, podnio je Izvješće o počinjenom kaznenom djelu Županijskom tužiteljstvu u Mostaru protiv osobe inicijala A.G. (1985) iz Mostara, zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo „posjedovanje i omogućavanje uživanja opojnih droga“  iz  čl. 239.  Kaznenog zakona F BiH.

Osumnjičenom se stavlja na teret, da su u njegovom  osobnom vozilu dana 21.02.2021. godine oko 02,45 sati u ulici Kneza Petra IV, policijski službenici PP Mostar Centar pronašli određenu količinu opojne droge „AMFETAMIN“, digitalnu vagu i metalnu drobilica. 

Tijekom kriminalističke istrage osumnjičeni je u potpunosti priznao izvršenje kaznenog djela za koja se tereti.