MOSTAR Autom ozlijedio pješakinju, nakon svađe s dostavljačem

Policija i BMW kod stadiona
Hercegovina.info

U petak (18.6.) u 21:10 sati u Ulici Stjepana Radića u Mostaru, u blizini stadiona, dogodila se prometna nezgoda u kojoj je jedna osoba ozlijeđena.

U nezgodi su sudjelovali M.P. (2000.) sa vozilom BMW i A.K. (1940.) u svojstvu pješaka. Pješakinja je zadobila teške tjelesne ozljede. Na mjestu događaja službenici Policijske uprave Mostar su uradili očevid, navedeno je iz MUP-a Hercegovačko - neretvanske županije.

Nezgodi je prethodio manji incident. Naime, vozilo jedne dostave je bilo parkirano na cesti kako bi dostavljač preuzeo pošiljku i nastavio vožnju dalje. Iza auta dostavljača došao je BMW, te je putnik iz istog tražio da dostavljač pomakne vozilo.

Upućene su verbalne prijetnje, te dok je dostavljač preuzeo pošiljku iz objekta, BMW je krenuo unatrag kako bi izvršio radnju zaobilaženja dostavljačkog vozila, međutim u tom trenutku iza BMW-a je prolazila pješakinja koju je automobil oborio na cestu.

Interveniralo je vozilo hitne pomoći, te je pješakinja prebačena u Sveučilišnu kliničku bolnicu Mostar gdje su joj konstatirane teške tjelesne ozljede.