MIGRANTI HARAJU HERCEGOVINOM Iz automobila u Čapljini ukrao novac i dokumente

migrant , Čapljina, krađa, policija, teška krađa, Zvornik, policija, Trebinje, krađa, kontrola, krađa, Livno, Tomislavgrad, policija

Policijskoj upravi Čapljina se u ponedjeljak (14.2.) oko 21:20 sati javio S.M. (1990.) iz Zvirovića, te je prijavio da mu je iz automobila nestao novac, osobni dokument i bankovna kartica.

Automobil je u tom trenutku bio parkiran na parkingu u ulici Mate Bobana, a u trenutku nestanka navedenih predmeta, auto je bio otključan.

Odmah su upoznate policijske patrole koje su vrlo brzo, operativnim radom na terenu, uočile osobu B.A. (1994.), državljanin Sirije, pored koga su pronađeni odbačeni dokumenti na ime prijavitelja. 

Pronađene stvari prijavitelj je preuzeo i odustao od dalje prijave, a osoba B.A. je nakon obavljenog razgovora u službenim prostorijama puštena, navodi se iz MUP-a Hercegovačko - neretvanske županije.

B.A. je tijekom nedjelje uhvaćen u Žitomisliću sa S.W. (1996.) i S.R. (1999.) iz Palestine. Kod njih su tom prilikom pronađene četiri ženske torbe i nakit.