MASKIRANA OSOBA Izvršena oružana pljačka u Mostaru

Pljacka trgovina wall omladinska ulica
Hercegovina.info

Policijska uprava Mostar zabilježila je večeras poziv o oružanoj pljački (razbojništvu) trgovine, koja se dogodila oko 20 sati.

Kako Hercegovina.info saznaje, u trgovinu mješovite robe 'Wall 2' u Omladinskoj (Hrvatske mladeži) ulici ušla je jedna maskirana osoba, te je uz prijetnju oružjem od radnice tražila novac.

Nakon što je razbojnik uzeo dnevni utržak, udaljio se iz trgovine, a radnicu je ostavio u stanju šoka, ali bez ozljeda. Pozvana je policija kojoj je prijavljen ovaj incident, a službenici Odjela kriminalističke policije Policijske uprave Mostar su na mjestu događaja uradili očevid.

Izuzeti su određeni tragovi, te snimak video nadzora koji bi trebao pomoći u otkrivanju počinitelja. O ovom događaju je obaviješten i dežurni tužitelj županijskog Tužiteljstva.

Pljacka trgovina wall omladinska ulica

Navest ćemo kako ovo nije prva oružana pljačka ove trgovine, ali i oružana pljačka općenito. Podsjetit ćemo kako je nedavno u ranim jutarnjim satima opljačkana i benzinska crpka 'Arena Oil' u mostarskom naselju Centar 2. Tada su dvije maskirane osobe uz prijetnju oružjem odnijeli kase s novcem, a obijen je i sef.

Nekoliko dana prije toga, usred dana, na Bišću Polju opljačkana je poslovnica Ziraat banke koja se nalazi u sklopu jednog tržnog centra. Tada su dvije maskirane osobe usred dana došle na motociklu, otuđile novac iz banke, te su ispred tog objekta otuđili vozilo 'HP Investinga' i udaljili se s mjesta događaja. Vozilo je naknadno pronađeno napušteno, nekoliko kilometara od mjesta događaja.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.