MAMIO DJEVOJČICU SLATKIŠIMA 50-godišnjem Daliboru iz Laktaša određen pritvor u Mostaru

Mamljenje slatkiši djeca pedofil

Na prijedlog Županijskog tužiteljstva HNŽ Mostar, rješenjem Općinskog suda u Mostaru od 15. 9. 2023. godine, određen je pritvor u trajanju od najdulje 1 (jedan) mjesec, prema osumnjičenom Daliboru K. (1973.), iz Laktaša, zbog postojanja osnovane sumnje da je dana 12. 9. 2023. godine, oko 18 sati, u mjestu Vrapčići, Grad Mostar, u blizini Osnovne škole “Vrapčići”, u pokušaju počinio kazneno djelo „Protupravno oduzimanje slobode“ iz čl. 179. st. 1. KZ F BiH.

Tužiteljstvo je predložilo sudu da se pritvor osumnjičenom Daliboru K. odredi iz razloga  jer naročite okolnosti opravdavaju bojazan da će ponoviti kazneno djelo za koje se tereti ili da će dovršiti pokušano kazneno djelo ili da će učiniti kazneno djelo kojim prijeti, a za ta kaznena djela može se izreći kazna zatvora u trajanju od 3 (tri) godine ili teža kazna, što je Općinski sud u Mostaru prihvatio i ocijenio sasvim utemeljenim i opravdanim, te odredio mjeru pritvora osumnjičenom.

Županijsko tužiteljstvo HNŽ u suradnji s MUP-om HNŽ – PU Mostar nastavlja s poduzimanjem istražnih radnji u ovom predmetu u cilju utvrđivanja svih činjenica i okolnosti pod kojima je počinjeno ovo kazneno djelo.