Majku troje djece u svom domu ubili njeni psi: 'Rastrgali su je!'

Majku troje djece u svom domu ubili njeni psi: 'Rastrgali su je!'

Susjedi majke troje djece koja je umrla nakon što su je napali vlastiti psi u britanskom Cheshireu otkrili su kako su je pokušali spasiti, ali bezuspješno.

Elayne Stanley (44) pronađena je s teškim ozljedama, a nedugo zatim umrla je na mjestu nesreće - i to u svojoj dnevnoj sobi u Widnesu.

Susjedi kažu da su je napali upravo njeni psi, mješanci mastifa imena Billy i DJ.

Njeno troje prestrašene djece - 22-godišnja kćer Louise i blizanke od 12 godina nisu bile u prostoriji kada su psi napali svoju gazdaricu.

- Jedva sam uspio maknuti pse s nje. Bili su ogromni. Pokušavao sam ih maknuti svojim alatom, to nije upalilo, a onda sam bacio cigle na njih. Uspio sam ih skinuti - ispričao je susjed prezimena Rees.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Psi su na kratko pobjegli u vrt, a ja i drugi susjed smo pokušavali prekriti njene otvorene rane ručnicima. Pokušao sam ženi dati i umjetno disanje dok ne dođe Hitna pomoć - dodao je susjed.

Drugi susjed kaže kako je vidio kako psi napadaju Elayne iz dvorišta.

- Psi su je vukli posvuda, vriskovi su bili strašni - kazao je.

Psi, za koje se ne misli da su zabranjena pasmina, progonili su i policajce kada su stigli na mjesto događaja. Jedan od pasa je upucan s dva metka, a drugog su nekako uspjeli smiriti. Sada je u sigurnosnom kavezu.

Policija je priopćila kako nikoga neće uhititi jer su psi bili legalno kupljeni i živjeli na adresi vlasnice. Svi susjedi za ubijenu majku kažu da je bila prekrasna osoba i da im je žao njene djece.

- Stvarno ne znamo što je moglo isprovocirati pse da toliko polude. Neki kažu da su čuli svađu, ali nikad ne znaš. Ni ti psi nikad nisu ranije radili probleme nikome - ispričao je još jedan od susjeda.

Slučaj je trenutno u fazi istrage.