Majka poginule Ivane Obad: Ne mogu zaspati od kad je nema...

prometna nesreća, ivana obad, prometna nesreća, ivana obad, prometna nesreća, ivana obad

Noći su mi najteže. Ne mogu spavati. Ona je bila moja mala Ivana s kojom sam razgovarala kao s prijateljicom. Od rođenja je bila posebeno dijete, razigrana, vesela, emotivna i puna pažnje prema svima. Osjećam da je ona tu oko mene, priča s tugom u očima Vinka Obad, majka tragično preminule studentice Ivane Obad (20). Ona je poginula u stravičnoj nesreći kraj Bosiljeva u Ferrariju koji je vozio Marin Čolak (26). Za Ivanom tuguju otac Milan, mlađe sestre Marija i Anđela te brat Mihael. Trenutak kad su saznali za Ivaninu smrt bio im je jeziv.

VIDEO: Čolak s 200 na sat odvezao Ivanu Obad u smrt!

- Zazvonio je telefon i vidim meni nepoznati pozivni broj. Poklopila sam jer sam mislila da zovu iz neke agencije za prodaju. Ponovno je zazvonio pa sam se javila. S druge strane sam čula muški glas koji me pitao: "Sjedite li ili vozite auto?". Potom su me pitali je li Ivana Obad moja kći - prepričava nam drhtavim glasom Vinka Obad.

Upitala je je li Ivana živa jer se sjetila da je tog dana putovala za Rijeku.

- Nažalost, ne, bila je s jednim dečkom - kazao je Vinki policajac iz Duge Rese.

- Pitala sam je li momak živ, a on je odgovorio kratko da. Nisam mogla vjerovati u gubitak moje Ivane pa sam čovjeka s druge strane žice pitala tko je on, rekla sam mu da mi ne laže. Nisam mogla prihvatiti da je više nema - kazala nam je Vinka.

- Primili smo brzojav sućuti obitelji Čolak - dodala je. U osnovnoj školi Ivana je provodila sate u knjižnici, pisala pjesme, zavšila glazbenu školu, pjevala u zboru Anđeli. Uz studij geološkog inženjerstva planirala je upisati i studij arhitekture, odnosno dizajna.

U Neumu pokopana tragično preminula Ivana Obad

Ivana je lani u izboru lokalnog portala izabrana za Miss Dubrovnika. Prije nesreće planirala je doći kući u Dubrovnik i provesti vikend s najmilijima. Nažalost, došla je, ali ne živa. Obitelj, prijatelji i sugrađani su je pokopali u nedjelju.
I protiv Opačka podnijeli prijavu zbog nesreće

Dalibora Opačka, vozača Nissana s kojim se Čolak utrkivao kobnog dana na cesti kraj Bosiljeva, uhitili su u utorak. Nakon što je dao iskaz u policiji, pustili su ga na slobodu. Protiv njega će, kao i protiv vozača Ferrarija Marina Čolaka, podnijeti kaznenu prijavu zbog izazivanja prometne nesreće.

Čolak je još u karlovačkoj bolnici, gdje se oporavlja od nesreće.
Vožnju snimali kamerama u autima?

Nesreću u kojoj je poginula Ivana navodno su snimile kamere u oba automobila, piše Večernji list. Navode da su snimke s utrka često objavljivali na internetu. Kako je Ferrari Marina Čolaka izgorio, policija traži izuzimanje kamere iz Nissana Dalibora Opačka.