MAJKA NAPADNUTOG DJEČAKA "Moj sin nije na sebi imao nikakva klupska obilježja, a jednog od napadača je prepoznao"

Huligani bišće
X/screenshot

Nakon objave vijesti o napadu huligana na maloljetnika (2007.) koje se odvio sinoć oko 22 sata na lokalitetu Bišće polje, ispred jednog ugostiteljskog objekta, portalu Hercegovina.info javila se majka napadnutog dječaka. 

Moje dijete nije na sebi imalo klupska obilježja

"Moje dijete je napadnuto i nije bilo u majici sa obilježjima kluba. On je jedno naše gradsko dijete. Nije bio u dukserici sa natpisima nego je imao jaknu. Ono što se dogodilo, bilo bi lijepo da novinari provjere i raspitaju se o događaju, te objave istinu" kazala nam je majka nezadovoljna načinom na koji su određeni mediji uzeli informaciju iz twitter komentara zdravo za gotovo.

Napadnutom je 16 godina, a jedan od napadača ima 30, visok je dva metra i ima 100 kila

"Ja ću sada ispričati istinu kao majka i kao svjedok. Moje dijete je imalo jaknu i vidi se na snimku da mu je skinuta i jakna i dukserica i majica ispod dukserice. 

Sve je počelo dojavom jednog od tih napadača koji su tu bili i špijunirali. Mom djetetu je 16 godina, a dečko koji ga je napao i skinuo sve sa njega ima 30-ak godina, dva metra visine i 100 kilograma. I njih je bilo deset, a ne pet ili šest.

Moj sin zna toga najvećeg među napadačima i njega znaju svi. To je neki vođa navijača Red Army ili čega već", tvrdi majka.

Tu smo stali jer živimo blizu 

Majka nastavlja priču. "Mi smo tu stali jer tu živimo blizu, i tu kupujemo svaki tjedan. Došli su iznenada, prošli i ponovno se vratili. A sve zato jer je tu bio jedan dečko a ja znam i njegove slike i ovo će otići na jednu sasvim drugu stranu. Njemu je 16 a svi napadači su stariji od 20 godina".

Kaže nam na kraju kako napadnuti mladić na sreću nije zadobio teže ozljede, te kako će ići danas u školu.