M-17 U težem sudaru između Mostara i Jablanice ozlijeđene četiri osobe

Policijsko vozilo MUP HNŽ
Ilustracija/Hercegovina.info

Četiri osobe ozlijeđene su u težoj prometnoj nesreći koja se dogodila oko 11:45 sati na magistralnoj cesti M-17 između Mostara i Jablanice, nedaleko od mosta Begić i Begović.

Kako se saznaje na mjestu nezgode, sudjelovala su dva osobna automobila (Golf i Renault) koja su se izravno sudarila, od jedan od automobila od siline udara prevrnut je na bok. Na mjestu ove prometne nesreće djelovali su službenici Policijske uprave Mostar, hitne pomoći Mostar i Profesionalne vatrogasne postrojbe Mostar.

Nakon prometne nesreće i do okončanja očevida i uklanjanja vozila s kolnika, promet je na ovoj dionici magistrale u potpunosti obustavljen. Očevid na mjestu nezgode rade službenici Policijske uprave Mostar.

Nedugo nakon ove, u Potocima, sjeverno od Mostara na magistralnoj cesti M-17 zabilježena je još jedna prometna nesreća. U toj prometnoj nesreći sudjelovali su osobni automobil i motocikl, te je vozač motocikla zadobio lakše tjelesne ozljede. Zbog ovog sudara stvorene su gužbe u prometu i do okončanja očevida, prometovalo se naizmjeničnim propuštanjem ostalih sudionika.