LJUBUŠKI Uhićene četiri osobe koje su krale gorivo iz cisterne

Krađa gorivo
Ilustracija

Sinoć nešto iza 21 sat u mjestu Zvirići, na BC Holdina Kravice Lijevo, službenici granične policije BiH su uočili više osoba kako pretakaju gorivo iz teretnog motornog vozila, te o navedenom izvijestili PU Ljubuški.

Odmah po zaprimljenoj prijavi policijski službenici PU Ljubuški su izišli na mjesto događaja i tom prilikom su zatekli teretno motorno vozilo marke „Iveko“, kao i priključno vozilo (cisternu) marke „Zovko metali“, BiH registarskih oznaka kojim je upravljala osoba N.B.(61) iz općine Maglaj, teretno motorno vozilo (kombi) marke „Mercedes“, BiH registarskih oznaka kojim je upravljala osoba V.J.(25) iz mjesta Studenci, te teretno motorno vozilo marke „Iveko“, kao i cisternu BiH registarskih oznaka kojim je upravljala osoba T.Ć.(63), a na mjestu događaja zatečena je i osoba D.M.(54) iz mjesta Gabela. Također, u gore navedenom kombiju marke „Mercedes“ zatečeno je više kanistara punih goriva.

Policijski službenici PU Ljubuški su izvršili očevidne radnje, te izuzeli teretno motorno vozilo marke „Iveko“ sa cisternom marke „Zovko metali“, kao i teretno kombi marke „Mercedes“, a nad gore imenovanima N.B., V.J., T.Ć. i D.M. je zavedena kriminalistička obrada, priopćeno je iz MUP-a ZHŽ.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.