LJUBUŠACI OPREZ Prevarant se predstavlja u ime kluba i traži novac

Ilustracije
hercegovina.info

Plesni klub Dance Factory iz Ljubuškog na svojoj Facebook stranici objavio je upozorenje kako netko pokušava u njihovo ime prevariti građane Ljubuškog za novac.

"Dragi Ljubušaci, opet nam se ponavlja scenarij gdje X osoba se predstavlja u ime plesne škole i skuplja novce za dječje nastupe i natjecanja. Molim sve da ne nasjedaju na prevare i da istoj ne daju novce jer nema nikakve veze s plesom i djecom niti je dio kluba. Predstavlja se različitim imenima kao predstavnik plesne škole", objavili su iz Dance Factoryja na Facebooku.  

Ljude mole da ne nasjedaju.

"Obilazi sve male gospodarstvenike, kafiće, butike i traži novce. Molim sve dobre ljude da budu oprezni i ne daju novac prevarantu! Mi nemamo nikakve veze s ovim načinom rada i nikada u životu nismo skupljali novce na ovaj niti sličan način. Molim sve dobre ljude da budu oprezni i ne daju novac prevarantu! Mi nemamo nikakve veze s ovim načinom rada i nikada u životu nismo skupljali novce na ovaj niti sličan način. Ovu borbu ne dobivamo godinama i nažalost ispred kluba mogu poslati samo još jedno upozorenje! Hvala svima na razumijevanju", stoji u objavi kluba.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.