LJUBINJE - STOLAC Policija zaustavljala automobil u kojem je bilo kilo kokaina, vozač napustio vozilo i pobjegao

Kokain
PU Trebinje

Službenici Policijske uprave (PU) Trebinje, su nakon prikupljenih operativnih saznanja o vršenju kaznenih djela zloupotrebe opojnih droga na cesti Ćukovci – Ljubinje zaustavljali su putnički automobil marke Fiat Punto kojim je u trenutku kontrole upravljala osoba inicijala M.N. iz Trebinja, a u kome je pronađeno 1.031 gram bijele praškaste materije koja svojim karakteristikama asocira na opojnu drogu kokain.

"Izvršenim pretresom putničkog automobila od strane policijskih službenika pronađeno je jedno najlonsko pakiranje s bijelom praškastom materijom koja svojim morfološkim karakteristikama asocira na opojnu drogu kokain. Vaganjem je utvrđeno da je neto masa najlonskog pakiranja sa sadržajem 1.031 grama", potvrdio je za Hercegovina.info načelnik PU Trebinje Siniša Laketa.

Vozač napustio vozilo i pobjegao, traga se za njim

"Službenici PU Trebinje tragaju za osobom inicijala M.N., protiv koga će Okružnom javnom tužiteljstvu u Trebinju biti podneseno izvješće za počinjeno kazneno djelo iz članka 207. Kaznenog zakona Republike Srpske 'Nedozvoljena proizvodnja i promet opojnih droga'", dodao je Laketa.
 
Navedene aktivnosti predstavljaju nastavak realizacije operativne akcije kodnog naziva 'Strač'. 

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.