LIVNO Ubijen ugledni profesor

LIVNO Ubijen ugledni profesor
Hercegovina.info

U četvrtak (17.12.) u 22:50 sati djelatnici Policijske postaje Livno zaprimili su dojavu da se motornim vozilom  marke Mercedes oko 14 sati od obiteljske kuće u mjestu Potok (Livno) udaljio S.P. (1955.) iz Livna, te da se nije vratio kući, niti se javlja na pozive. 

Operativnim radom na terenu od strane djelatnika Policijske uprave Livno došlo se do saznanja da je navedeno vozilo oko 16 sati napustilo područje općine Livno u smjeru Kupresa. O svemu su upoznati djelatnici MUP-a Srednjobosanske županije. U petak oko 20 sati od strane djelatnika Policijske uprave Livno pored rijeke Bistrice u širem području grada Livna, pronađeno je beživotno tijelo S.P.

Tijekom popodnevnih sati tog dana, od strane djelatnika MUP-a Srednjobosanske županije, na području Viteza zaustavljeno je motorno vozilo marke Mercedes (bh. registarskih oznaka), u kojem su zatečene tri osobe: A.N. (1998.) iz Zenice nastanjen u Vitezu, S.N. (1992.) iz Travnika, nastanjen u Vitezu i M.A. (1996.) iz Zenice, gdje je i nastanjen.

Oni su od strane službenika Policijske postaje Livno preuzeti i prevezeni u Policijsku upravu Livno, gdje su lišeni slobode i nad njima će biti provedena kriminalistička obrada zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili KD 'Ubojstvo' na području općine Livno, navedeno je iz MUP-a Hercegbosanske županije.

Nad S.P. bit će obavljena obdukcija, potvrđeno je za Hercegovina.info iz MUP-a HBŽ. Saznaje se da je ubijeni bio ugledni livanjski profesor. Istraga u ovom slučaju se nastavlja.